Článek 6022885
Novinka Článek 6022885

Článek 6022885

Michal Burian

Michal Burian

75

Dále <strong>Sony zvažuje, že koupí Crytek</strong>, nový komentátor v PES 2015, DriveClub nevyužije PlayStation kamerku, bílá verze Xbox One jako bundl se Sunset Overdrive a další.

Reklama

Na japonské PlayStation blogu se objevila zpráva, že do nadcházející bety sci-fi střílečky Destiny se dostane každý s placeným PS Plus účet. Stejně to mělo být i pro nás evropy. Pak to ale Sony změnila a v současné době se do bety Destiny dostaneme pouze v případě, že máme hru předobjednanou. Ještě existuje jeden způsobem, zaregistrovat se na stránkách a doufat, že právě vás vývojáři vyberou.

Beta Destiny začne 18. července pro PS4 a PS3. Koncem měsíce pro Xbox One a X360.

Pohybový senzor Kinect 2.0 vyjde 15. července v Severní Americe pro PC. Jeho cena byla stanovena na 199 dolarů. Stejně jako Xbox One Kinect, tak i ten pro Windows bude snímat pohyby, gesta a podporovat hlasové příkazy.

Hackerské akci Watch Dogs se daří v Japonsku, za minulý týden se na tamním trhu stala hra nejprodávanější. Dohromady si lidé koupili 94 623 kusů, z to 63 595 bylo na PS4. Po Evropě a Severní Americe tak mělo Watch Dogs další skvělý start.

Fanoušci zachránili Command and Conquer. EA se neměla k tomu, aby multiplayer přenesla na jiné servery po konci GameSpy, a tak se o to postarali sami hráči. Ti společně spustili C&C: Online, kde si můžete online zahrát C&C3 a Kane's Wrath, Red Alert 3 či Generals and Generals: Zero Hour.

C&C: Online je zdarma, pouze se musíte zaregistrovat. Mějte ale na paměti, že v současné době nefunguje ještě všechno na sto procent.

Podle nepotvrzených informací zvažuje Sony, že koupí Crytek. Nákupem by společnost získala herní značky studia i práva na CryEngine. Informaci přinesl insider Tiduxe, jenž se to dozvěděl od několika důvěryhodných zdrojů.

Závodní titul DriveClub určen exkluzivně pro PS4 nevyužije PlayStation kamerku, a to i přesto, že v demu na E3 2013 byla periferie ve hře předvedena. Evolution se nakonec rozhodli vynechat kamerku. Po vydání bude DriveClub postupně rozšiřován o další vozy a tratě.

V PES 2015 bude nový komentátor, měl by to být Fabio Caressa. Druhý by měl být Luca Marchegiani.

Insomniac Games odhalili bílou verzi konzole Xbox One, konkrétně jde o bundle Xbox One s bláznivou a rychlou akcí Sunset Overdrive. Hra vyjde 28. října.

BioWare zveřejnilo zajímavé video z natáčení dabingu pro Dragon Age: Inquisition. V ní můžeme vidět, jakým způsobem natáčí Alix Wilton Regan, ženský hlas hlavní postavy, plivání vody následované hovorem. Vše zní opravdu autenticky.

Majitelé titulu Spelunky si mohou zdarma stáhnout mod od vývojářů, který přidává kooperaci a umožňuje hrát titul v SD verzi.

Britská hitparáda minulého týdne: 1. Sniper Elite 3, 2. Watch Dogs, 3. FIFA 14. Následuje Titanfall, Wolfenstein: The New Order, Call of Duty: Ghosts, EA Sports UFC, FIFA World Cup Brazil a PS3/X360 edice Minecraftu.

Gameplay video z PS4 verze PlanetSide 2 ukazuje bitvy při 60fps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama