Veřejná beta Transformers Universe, Echelon od EA, Hitler ve Sniper Elite 3, logo BioShocku ve Fox News
Novinka Veřejná beta Transformers Universe, Echelon od EA, Hitler ve Sniper Elite 3, logo BioShocku ve Fox News

Veřejná beta Transformers Universe, Echelon od EA, Hitler ve Sniper Elite 3, logo BioShocku ve Fox News

Michal Burian

Michal Burian

7

Krásný čtvrtek, sluníčko svítí, ptáčci štěbetají. Je čas na další rychlé zprávy, které krom jiného obsahu nejlepší fatality ze série Mortal Kombat.

Reklama

O víkendu proběhne veřejné testování MOBA titulu Transformers Universe. Do hry se budete moci podívat již v pátek 4. července a na vlastní kůži si vyzkoušet novou válku mezi Autoboty a Decepticony. Zaregistrovat se můžete zde.

Transformers Universe je multiplayerová free-to-play hra s bitvami v arénách odehrávající se z pohledu třetí osoby.

Electronic Arts si zaregistrovala internetovou doménu EchelonsOfTruth.com. Není zatím jasné, zda Echelons of Truth bude nějaký nový titul nebo něco jiného. Nicméně, Echelon je název používaný pro systémy určené k zachycení a zpracování komunikace vedené přes komunikační satelity.

UFO Interactive potvrdili, že na příští rok plánují nového Raidena. Vyjít by měl minimálně pro PlayStation 4 a Xbox One. Těšíte se na sci-fi svět, kde s raketkou budete procházet řadou různorodých úrovní?

Světlo světa spatřila Vita verze Ratchet & Clank Trilogy nabízející přepracované a vylepšené původní PS2 dobrodružství s Ratchetem.

Strategická mobilní hříčka Hitman GO se má v brzké době dočkat nové aktualizace přinášející 15 nových úrovní, nové nepřátele a další možnosti.

Blood Bowl přichází na tablety s operačními systémy iOS a Android. Parodie na americký fotbal v podání deskové hry vám umožní vytvořit si vlastní tým ze šesti dostupných ras (Humans, Orcs, Dwarfs, Skaven, Wood Elves a Chaos), kdy každá frakce má své silné i slabé stránky, stejně tak speciální schopnosti.

Základní ,,Base“ verze bude obsahovat pouze dvě rasy (lidi a orky). Další čtyři rasy si budete moci dokoupit. Zatím není známo, zda ,,Base“ verze bude zdarma.

Majitelé Wii U, ale i ti ostatní, se mohou podívat na vůbec první záběry z pokračování puzzle plošinovky Stealth Inc. Jak už od nás víte, druhý díl vyjde pouze pro Wii U. Možná je to i kvůli tomu, že se hra od svého předchůdce moc neliší, pokud nepočítáme novinky v hratelnosti.

Hitler má ve Sniper Elite 3 pouze jedno varle, dokládají gameplay záběry od AFGuidesHD. Hitlera můžete sami zastřelit, mise je obsažena v DLC balíčku Hunt the Grey Wolf.

Ve vysílání americké televizi Fox News se objevilo logo připomínající to pro BioShock Infinite. Dokonce to na Twitteru řešil designér Ken Levine, který se nechal slyšet, že je rád, že mohl pomoci Foxu. Prý to nemyslí nijak ironicky.

IGN vybralo sedm nejbrutálnějších fatalit ze série Mortal Kombat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama