Chystá Gearbox návrat do druhé světové s Brothers in Arms?
Novinka Chystá Gearbox návrat do druhé světové s Brothers in Arms?

Chystá Gearbox návrat do druhé světové s Brothers in Arms?

Michal Burian

Michal Burian

12

Šéf studia něco málo prozradil. Co můžeme čekat a kdy?

Reklama

Rami Ismail si na Twitteru postěžoval, že se mu nelíbí návrat Call of Duty do druhé světové války. Je přesvědčen o tom, že to bude dobrá hra, ale je mu to líto. Proč? Podle něj mělo Call of Duty: Infinite Warfare solidní kampaň. Na jeho tweet reagoval Randy Pitchford, šéf Gearbox Software, který napsal, že z jejich nového projektu nebude nadšen.

Po tomto příspěvku se na internetu vyrojily spekulace o novém Brothers in Arms, který se bude odehrávat za dob druhé světové války. Ostatně, tato válečná série toto období nikdy neopustila. Navíc jiná značka od Gearbox Software by do druhé světové nepasovala - Borderlands je sci-fi, Homeworld je sci-fi, Bulletstorm je sci-fi, Duke Nukem je zkrátka Duke a Battleborn je neúspěšná sci-fi střílečka. Ledažeby v Gearbox Software vytvořili novou značku.

Připomeňme, že Gearbox Software před časem na novém Brothers in Arms pracoval. Projekt se jmenoval Furious 4, byl představen na E3 v roce 2011. Postupně se odtrhl od značky Brothers in Arms a mělo jít o samostatný titul, který by se zaměřil na kooperaci. Nakonec ale byl vývoj stopnut a něco málo z něj bylo využito při vývoji Battleborn.

Otázkou zůstává, kdy novou hru od Gearbox Software můžeme čekat. Když o ní Randy Pitchford veřejně mluví, tak hodně nadějně zní letošní červen, v Los Angeles se koná E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama