Cliff Bleszinski ukázal první záběry z Project Bluestreak
LawBreakers Novinka Cliff Bleszinski ukázal první záběry z Project Bluestreak

Cliff Bleszinski ukázal první záběry z Project Bluestreak

Michal Burian

Michal Burian

5

Bývalý designer Epic Games, který si udělal jméno Unreal Tournamentem a Gears of War, připravuje novou střílečku, která bude free-to-play. <strong>Nově v HD verzi</strong>.

Reklama

Cliff Bleszinski vystoupil na PAX East a ukázal vůbec první záběry z jeho připravovaného titulu Project Bluestreak. Zároveň řekl, že půjde o free-to-play hru, která nebude mít nic společného s Game of War nebo Candy Crush.

„Free-to-play nemusí hned znamenat Game of War a nemusí to být Candy Crush,“ řekl Bleszinski a pokračoval, že si je vědom toho, že spousta her se postarala o špatnou pověst free-to-play modelu, ale existují i hry, které jsou přesný opakem, třeba League of Legends a DOTA 2.

Bleszinski poukázal na to, že každou položku ve hře si hráči budou moci koupit za peníze a rovněž ji budete možné získat klasickým pravidelným hraním. „Nechceme z toho mít pay-to-win,“ dušuje se designer Gears of War.

Dále jsme se dozvěděli, že Project Bluestreak využije Unreal Engine 4 (což není překvapivé) a bude podporovaný pravidelnými aktualizacemi i dlouho po vydání finální verze. Podívat se můžete na první záběry s japonskou zahradou. Na PAX East natočil nový projekt server PCGamer.

Vzniká nám tak zajímavá situace, není pochyb o tom, že Project Bluestreak bude soupeřit s připravovaným Unreal Tournamentem od Epicu, který bude také free-to-play.

HD verze přímo od vývojářů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama