Co nabídne dnešní Indian?
Novinka Co nabídne dnešní Indian?

Co nabídne dnešní Indian?

Redakce

Redakce

4

Závěr šesté řady Indiana se sice ještě nekoná, nicméně symbolicky odstartujeme prázdniny, přes které uvidíte náš pořad pouze dvakrát! Tentokrát se speciálním hostem!

Reklama

Jak jistě mnozí z vás ví, nedávno odstartovala první česká online půjčovna her. Mnoho hráčů hned odradila, svou nabídkou ovšem půjčovna přilákala i nové zájemce o hry. Za nevelký peníz každý milovník starších a casual titulů přijde k poměrně slušné databázi, takže pokud nechce příliš do klasických cédéček investovat - vystačí si na celý měsíc více než bohatě.

Co ale čekají samotní tvůrci tohoto projektu se jménem Frag? Pozvali jsme do studia Mikoláše Tučka. Toho můžete znát například z postu šéfredaktora SCORE, moderátora GamePage a nyní právě z půjčovny Frag.cz. Zeptáme se ho, proč vůbec do tohoto projektu šel a co je jeho cílem. A na vás divácích je úkol jasný! Připravte si otázky!

Díl nevěnujeme pouze diskuzi, samozřejmě vás čekají recenze. Například se podíváme na Demon’s Souls, Red Steel 2 nebo FIFA World Cup 2010. Samozřejmostí jsou novinky, freetip a flashback. Navíc trochu netradičně pro vás máme rovnou dvě preview! Medal of Honor a Need for Speed: World Online! A na závěr samozřejmě vyhlásíme vítěze naší poslední soutěže v tomto školním roce!

Již dnes od 17:00 živě přímo zde na https://www.zing.cz/indian-tv!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama