Ys VIII vychází na Switchi 29. června
Novinka Ys VIII vychází na Switchi 29. června

Ys VIII vychází na Switchi 29. června

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Oznámena byla Day One Adventurer's edice hry.

Reklama

Loni v září vyšlo na konzolích PlayStation 4 a PS Vitě povedené RPG Ys VIII: Lacrimosa of Dana (naši recenzi si můžete přečíst zde). Následovat měla verze hry pro PC, ale z důvodu ne zrovna povedené anglické lokalizace, se vydání pro počítače zdrželo a v současné době je naplánováno na letošní duben. Nicméně v průběhu odkladů PC verze hry, byla oznámena také její verze pro konzoli Nintendo Switch a tu hodlá společnost NIS America vydat v Evropě již 29. června. V Japonsku je vydání naplánováno na 28. června.

Switch verze Ys VIII zahrnuje veškerý obsah z PlayStation 4 i PS Vita verzí a kromě klasické edice bude v prodeji také Day One Adventurer's Edition, která bude obsahovat reverzibilní obal, exkluzivní foliový balíček tří karet s postavami Adola, Dany a Dogiho a oboustranný plakát s Danou na jedné straně a mapou ostrova Seiren na straně druhé.

Pokud by vám to ale nestačilo, můžete si prostřednictvím on-line obchodu NIS America zakoupit také limitovanou edici hry Ys VIII: Lacrimosa of Dana, která obsahuje artbook v pevné vazbě, artbook v měkké vazbě, originální soundtrack s 15 skladbami, repliku meče Mistilteinn v podobě nože na otevírání dopisů a sběratelský box.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama