Co oznámí Harmonix na E3?
Dance Central Novinka Co oznámí Harmonix na E3?

Co oznámí Harmonix na E3?

Michal Burian

Michal Burian

2

Tvůrci hudební série Rock Band a tanečního Dance Central chystají začátkem června oznámit novou hru. O co by mohlo jít?

Reklama

Společnost Harmonix odeslala pozvánky na výroční party, kde rovněž oznámí nejnovější titul. Jde tedy o oficiální potvrzení dřívějšího naťuknutí od viceprezidenta vývoje Grega LoPiccola. Žádné další podrobnosti jsme se bohužel nedozvěděli, budeme si tak muset vystačit s prohlášením Chrise Rigopulose, viceprezidenta pro strategii a rozvoj podnikání v Harmonix. Ten se totiž nedávno nechal slyšet, že čtvrtý díl hudební série Rock Band letos nevyjde, poněvadž Rock Band 3 je velkou hrou se spoustou hudebního obsahu a Harmonix chce nechat hráčům čas, aby tento obsah mohli prozkoumat.

Nicméně, Rigopulos se v rozhovoru pro Game Informer zmínil také o nových projektech. "Věřte, že stále pracujeme s novými myšlenky a koncepty. Už se těším, až vám o tom povím víc."

Pokud se zamýšlíte nad tím, co by Harmonix mohli na letošní E3 v Los Angeles odhalit, tak jednou z možností je další specifikovaný titul ve stylu The Beatles: Rock Band nebo AC/DC Live: Rock Band Track Pack. Poslední takový přídavek, Green Day: Rock Band, vyšel v loni v červnu. Další možností pak je pokračování populární taneční Kinect hry Dance Central, které se po celém světě prodalo více než 2,5 milionů kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama