Oznámen Rock Band 4 pro PS4 a Xbox One
Rock Band 4 Novinka Oznámen Rock Band 4 pro PS4 a Xbox One

Oznámen Rock Band 4 pro PS4 a Xbox One

Jan Kalný

Jan Kalný

2

Podporovat bude jak instrumenty a ovladače z PS3 a Xbox 360, tak dosud vydaných 2168 písní.

Reklama

Pokud jde o hudební hry, není jich málo. Máme tu Guitar Hero, případně něco tanečního jako Just Dance. Ještě je tu ale Rock Band, o jehož čtvrtém díle se v poslední době poměrně dlouho diskutovalo. Bude někdy? Je ve vývoji?

Všem těmto diskuzím konečně odzvonilo, když vývojáři ze studia Harmonix konečně oznámili nový díl. Konkrétně tedy na PS4 a Xbox One. Pokud jste ale vlastnili ovladače z minulé generace, nemusíte se lekat. Nový díl bude podporovat i tato „last-gen” zařízení. Stejně tak jako 2168 doposud vydaných a podporovaných písní. A to je si myslím poměrně hodně. Zda se dočkáme nějakých nových, o tom nepadlo slovo.

Pokud ale naopak ovladače z minulé generace nevlastníte, tak se také nemusíte bát. Vývojáři totiž vydají nové verze kytary a bicích, které si můžete prohlédnout níže, stejně jako video o tvorbě hry.

O hře samotné toho zatím moc nevíme. Co ale s jistotou víme je to, že byla postavena na úplně novém enginu. Už to je důvod k tomu, abyste se na hru mohli těšit. A také to, že hra vyjde letos, na již zmíněné PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama