Harmonix potichu pracují na novém Rock Band
Rock Band Novinka Harmonix potichu pracují na novém Rock Band

Harmonix potichu pracují na novém Rock Band

Michal Burian

Michal Burian

Návrat krále žánru pro PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

V lednu letošního roku po dlouhých dvou letech vyšel nový obsah do série Rock Band, konkrétně nové písničky pro Rock Band 3 a Rock Band Blitz. Vzápětí se začalo spekulovat, že v Harmonix se plánují k populární hudební hře Rock Band vrátit a potichoučku pracují na novém titulu pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Netrvalo dlouho a jeden zdroj si pustil pusu na špacír a potvrdil, že domněnky jsou správné.

Se zprávou přišel server Bloomberg, který se o novém díle dozvěděl od důvěryhodného zdroje, pochopitelně nemohl mluvit oficiálně a tak neznáme jeho jméno. Každopádně zdroj má být obeznámen s celou situací a garantuje nám, že Harmonix brzy odhalí své plány a představí nové Rock Band pro PS4 a Xbox One.

Nemáme velký důvod zdroji nevěřit. Minulý měsíc se navíc Harmonix ptali fanoušků, co by chtěli v novém Rock Bandu, kdyby měl být ve vývoji. K tomu si dejte nedávná nová DLC pro starší díly Rock Band a myslím si, že je to jasné.

Oznámení nového Rock Band může přijít již velmi brzy, pravděpodobně na PAX East (6. až 8. března) nebo ještě před zahájením této akce. Nasvědčuje tomu rovněž lákání samotného studia, které tvrdí, že na PAX East bude mít největší stánek v jejich historii, aby si fanoušci mohli zahrát jejich hry.

„Jsme nadšeni jak naši fanoušci přijali nejnovější DLC. Myslím si, že je úžasné, že lidé spekulují o budoucnosti série. I když stále nemáme nic, co bychom oznámili, stovky tisíc unikátních lidí aktivně hraje Rock Band hry každý měsíc. Tato vášeň našich fanoušků ukázala, že Rock Band nezemřel. Netajíme se tím, že bychom se chtěli k sérii vrátit ve správný čas,“ řekl zástupce Harmonixu magazínu GameSpot.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama