Co všechno přinesla tisková konference PlayStation 2016
Novinka Co všechno přinesla tisková konference PlayStation 2016

Co všechno přinesla tisková konference PlayStation 2016

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Jde především o data vydání a nové trailery, které je hodno vidět.

Reklama

Tisková konference společnosti Sony, týkající se PlayStationu, přinesla několik důležitých novinek i pro nás. S těmi jste se již na stránkách Zingu mohli setkat, takže již znáte celosvětové datum vydání hry Nioh, znáte detaily ohledně Dearh Stranding, nový trailer k The Last Guardian, datum vydání Nieru: Automata a taky jste viděli novou PS4, tématicky laděnou do designu FFXV Nicméně se zde objevilo i hodně informací, které se nás vyloženě nedotknou. Přesto jsou také zajímavé.

Níže najdete hlavně konkrétní termíny vydání nebo nové trailery.

SaGa: Scarlet Grace

Square Enix oznámil datum vydání RPG SaGa: Scarlet Grace pro PS Vitu v Japonsku, které připadlo na 15. prosince. Limitovaná edice hry bude obsahovat kopii hry, soundtrack, knihu ilustrací od Tomomi Kobayashiho, karetní hru, in-game předměty a speciální box. Tvůrce série Akitoshi Kawazu pak uvedl, že hra nebude podporovat PlayStation TV, aby mohli "maximalizovat výkon pro PS Vita".

Itadaki Street: Dragon Quest and Final Fantasy 30th Anniversary

U Square Enixu ještě zůstaneme. Společnost připravuje pro PlayStation 4 a PS Vitu deskovou hru Itadaki Street: Dragon Quest and Final Fantasy 30th Anniversary. Vyjde v Japonsku v roce 2017 a tento titul je vlastně oslavou 30. výročí sérií Final Fantasy a Dragon Quest.

Granblue Fantasy: Project Re: Link

Akční RPG sérii Granblue Fantasy od Platinum Games rozšíří nový titul Granblue Fantasy: Project Re: Link. Oznámeno bylo teprve minulý měsíc a tak je termín vydání pro PlayStation 4 až někdy v roce 2018.

Tato hra byla na konferenci uvedena hlavně proto, že tvůrci prý uvažují o podpoře PlayStation VR. Tato informace je ale trochu matoucí, protože logo PlayStation VR je jak v traileru, tak na oficiálních internetových stránkách hry.

New Danganronpa V3: Everyone’s New Semester of Killing

Spike Chunsoft prozradil přibližný termín vydání nové Danganronpy. New Danganronpa V3 vyjde pro PlayStation 4 a PS Vitu v lednu příštího roku a nabídne poprvé ženskou hlavní hrdinku. Někdo možná namítne, že v Ultra Despair Girls už holky byly, ale zde šlo o spin-off a ne číslovanou sérii. Hlavní protagonistkou je Kaede Akamatsu (dabing Sayaka Kanda), spolehlivý a zodpovědný typ dívky s jasným a pozitivním myšlením.

Musou Stars

Ani Koei Tecmo nezůstalo pozadu a oznámilo cross-over akční hru Musou Stars pro PlayStation 4 a PS Vitu. V Japonsku vyjde v roce 2017 a nabídne hrdiny z různých titulů společnosti.

V teaser traileru tak můžeme vidět třeba Ryu Hayabusu ze série Ninja Gaiden. Dále je zde Oka ze série Toukiden, Sophie z Atelieru, Sanada Yukimura ze série Samurai Warriors, Zhao Yun z Dynasty Warriors, Hajime Arima ze série Haruka: Beyond the Stream of Time a třeba také Kasumi z bojovky Dead or Alive.

Summer Lesson

Bandai Namco na tiskovce znovu připomnulo kontroverzní titul Summer Lesson: Hikari Miyamoto Seven Days Room (Basic Game Pack). V Japonsku vyjde pro PlayStation 4 už 13. října a i když bude Basic Game Pack obsahovat pouze pokoj Hikari Miyamoto, tak časem bude Bandai Namco vydávat nové rozšíření a tak si budete moci zajít do kavárny nebo jít ven a koukat na ohňostroje.

Na nový trailer se můžete podívat na konci novinky, kde najdete celý záznam konference. Začátek je v čase 51:05.

Gundam Versus

Bandai Namco pak na tiskovce oznámilo ještě hru z Gundam univerza s názvem Gundam Versus pro PlayStation 4. Moc toho nevíme, jen že jde o "novou generaci Gundam Versus" a půjde o týmovou bitevní akční hru. Datum vydání oznámeno nebylo.

New Hot Shots Golf

Sony Interactive Entertainment oznámila sportovní hru New Hot Shots Golf. Vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 v létě příštího roku.

V! No Heroes Allowed! R

Poslední hru má na svědomí Sony Interactive Entertainment Japan Asia a jde o VR titul pro PlayStation VR s názvem V! No Heroes Allowed! R. Vyjít má v Japonsku v roce 2017 a jde o real-timovnou strategii, ve které se hráči stanou Pánem démonů a jejich cílem není nic jiného než dobýt svět. Hráči budou muset jíst, chovat monstra, odrážet přicházející hrdiny a dobývání pevnosti.

Trailer

Gameplay záběry

Celý záznam tiskové konference

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama