CZ žebříček: Kostěj Nesmrtelný
Novinka CZ žebříček: Kostěj Nesmrtelný

CZ žebříček: Kostěj Nesmrtelný

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Xzone za 44. týden.

Reklama

Český herní trh buď ovlivňují následky nedávné populační exploze a nebo se ukazuje, že naši dospělí jsou mnohem hravější, než by se podle zachmuřených obličejů na ulici a nadávání pod diskuzemi na zpravodajských portálech mohlo zdát. Jak jinak si vysvětlit, že první dvě místa žebříčku z minulého týdne jednoznačně ovládla dvojice rodinných her, z nichž jedna je navíc na prvním místě už druhý týden?

CZ žebříček: Kostěj Nesmrtelný

Každopádně velká gratulace Sony s jejich česky dabovaným příběhem statečného kostlivce a Nintendu s jejich dalším příspěvkem do stáje "Nintendo Quality" titulů, tentokrát na téma neskonale roztomilého a pestrého lovení duchů (na jehož recenzi pracuje aktuálně hned několik členů redakce).

Modern Warfare, která jinak ve světě láme všechny prodejní rekordy (jako skoro každý rok) se v Česku musí spokojit se stříbrnou medailí.

Také další příčky žebříčku jsou citelně "tuzemské", ať už jde o přítomnost Farming Simalator 19 nebo Zaklínače pro Switch (osobně mohu potvrdit, že hrát hru v polštině s českými titulky během cesty metrem je celkem... trip).

Heavy Rain a Beyond jsou krabicové PC verze, které sice obsahují kód na stažení místo disku s hrou, ale zase v nich najdete pěkné dárkové předměty. God of War pravděpodobně těží z nedávné slevy a možná, že si jej také užívají noví majitelé konzole, kteří si ji pořídili v přípravě na Death Stranding, vycházející již tento pátek.

Death Stranding mimochodem Digital Foundry nazvala "hrou generace", která podle jejich technické analýzy ždímá výkon současných konzolí jako žádná jiná hra před ní.

  1. MediEvil
  2. Luigis Mansion 3
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. Farming Simulator 19
  5. FIFA 20
  6. God of War
  7. Heavy Rain
  8. Grand Theft Auto V
  9. Beyond: Two Souls
  10. Zaklínač 3: Divoký hon - Kompletní Edice
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama