CZ žebříček: Malé velké překvapení
Novinka CZ žebříček: Malé velké překvapení

CZ žebříček: Malé velké překvapení

Martin Zavřel

Martin Zavřel

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Xzone za 38. týden.

Reklama

Nejprodávanější hra minulého týdne možná leckoho zaskočí, nikoliv snad kvůli pochybám o její kvalitě (ty pomůže rozptýlit také naše recenze, které se dočkáte brzy), ale spíše proto, že v intenzivní podzimní sezóně bychom tak docela nečekali, jak vysoko se probojuje roztomilý remake staré hry. Nicméně jak fanoušci dobře vědí, Zelda nestárne a Link´s Awakening pro Switch je dnes stejně skvělá zábava jako byla původní verze hry pro Game Boy v roce 1993. Obzvláště pokud jste původní hry nehráli, dají vám některé hádanky příjemně zabrat. A pokud jste originál hráli, pak jen těžko odoláte nádhernému novému provedení této klasiky.

CZ žebříček: Malé velké překvapení

Druhé místo zřejmě nepřekvapí nikoho, Borderlands sklízejí vesměs pozitivní recenze (některým třeba nesedl příběh, ale ani ti nezpochybňují skvělou hratelnost) a sám jsem minulý týden zažil, že se ke mě během online hraní přidávali další přátelé, kteří hru postupně pořizovali - zlákáni pozitivními dojmy všech okolo. Vývojáři mezitím stihli oznámit první přídavek a obecně mluví o podpoře na úrovni, která bude posunem pro celou sérii, blíže k live service hrám typu Destiny.

NHL 20 bodovalo u českých hráčů minulý týden a nejinak je tomu i tentokrát. Nyní si ale můžeme podrobně vysvětlit, proč se to děje a jak přesně se letošní ročník povedl - naše recenze vyšla dnes ráno, po urputném týdenním testování.

Na dalších příčkách příjemně překvapil návrat (očividně nejen) mých oblíbenců ze začátku roku a konce toho minulého - tím narážím především na Assassin´s Creed a Resident Evil. Výdrž má také interaktivně-filmový horor Man of Medan nebo Farming Simulator. Vtipy na konto GTA V už mi opravdu došly, takže si budu nejspíš muset pro nějaké zajít do tamního kasina. Trochu smutno mi bylo při pohledu na poklesnutí Greedfallu v žebříčku. Snad je to díky tomu, že si ho všichni fanoušci RPG koupili už ten předminulý týden.

  1. The Legend of Zelda: Links Awakening
  2. Borderlands 3
  3. NHL 20
  4. Assassins Creed: Odyssey
  5. Spider-Man
  6. Grand Theft Auto V
  7. The Dark Pictures Anthology - Man Of Medan
  8. Farming Simulator 19
  9. Resident Evil 2
  10. Greedfall
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama