CZ žebříček: nepodceňujte malé hráče
Novinka CZ žebříček: nepodceňujte malé hráče

CZ žebříček: nepodceňujte malé hráče

Martin Zavřel

Martin Zavřel

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Xzone za 41. týden.

Reklama

Dětské hry málokdy dominují prodejním žebříčkům, ale pokud uděláte hru pro nejprodávanější konzoli, vybavíte jí krásnou výpravou a navíc ještě českým dabingem, můžete zbourat zažité konvence. Přesně to se podařilo v Česku minulý týden Sony s jejich exkluzivní pohádkovou plošinovkou Concrete Genie pro Playstation 4 a PSVR. Hru jsme náležitě vychválili také v naší recenzi. Musím přiznat, že mne tohle vítězství zahřálo na srdci.

CZ žebříček: nepodceňujte malé hráče

Příjemné pocity mám také z druhého místa, protože se stále nemohu zbavit dojmu, že Breakpoint si všechnu tu zdrcující kritiku nezaslouží - alespoň ne na konzoli, kde hra není až tak rozbitá, jako na PC. Vytrvale silné prodeje naznačují, že nejsem sám, koho hra baví. Že by šlo zase o ten případ, kdy hlasitá menšina nadává, zatímco tichá většina spokojeně hraje? Odněkud se ty prodeje každopádně berou.

Třetí místo potvrzuje lásku našinců k motorismu a ačkoliv Grid nedopadl v naší recenzi nějak mimořádně skvěle, fanoušků si očividně minulý týden ulovil dostatek.

Zbytek žebříčku je ale také zábavný - fotbal i hokej, DVĚ Zeldy zároveň (!) nebo obskurní, necelých sto let stará hra jménem GTA V, kterou snad kupuje stále dokola stejný miliardář nebo co. Zajímavé je vyskočení Battlefieldu V na čtvrté místo, pravděpodobně díky slevám.

  1. Concrete Genie
  2. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
  3. GRID
  4. Battlefield V
  5. FIFA 20
  6. NHL 20
  7. Grand Theft Auto V
  8. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  9. The Legend of Zelda: Links Awakening
  10. The Sims 4
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama