CZ žebříček: neuvěřitelné druhé místo
Novinka CZ žebříček: neuvěřitelné druhé místo

CZ žebříček: neuvěřitelné druhé místo

Martin Zavřel

Martin Zavřel

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Xzone za 50. týden.

Reklama

Víceméně všechny hry v žebříčku z minulého týdne byly v prodeji s nějakými slevami, takže jde opět o divokou směsku novějších i starších trháků. Nicméně to, že se prehistorický artefakt jménem GTA V vyšvihne po šesti letech (doslova o generaci konzolí později!) téměř na špičku žebříčku, tak to mi tedy vyrazilo dech. Ta hra je prostě nesmrtelná a bude se prodávat ještě dlouhé poté, co lidská civilizace úplně zanikne. Alespoň že máme spolehlivý trhák v podobě každoroční prodejní anomálie jménem Call of Duty, která nás ochránila před úplným návratem v čase do pravěku plného poruchových strojů s exotickými jmény, jako jsou Xbox 360 nebo PlayStation 3.

CZ žebříček: neuvěřitelné druhé místo

Jedinou hrou v žebříčku z minulého týdne, které se nedotkly žádné slevy, je Jedi: Fallen Order, která si tím pádem zaslouží extra uznání. Jenže tento týden už je v akci i ona, takže se zřejmě dočkáme ke konci roku zcela "akčního" žebříčku, postaveného kompletně ze slev.

Jedna otázka mi vrtá hlavou: ty prodeje RDR2 jsou konzolisté, které reklamní kampaň kolem PC vydání hry přiměla konečně si k ní najít cestu? Nebo to jsou PC hráči, kteří si po problémech s PC verzí přišli raději alespoň pro tu konzolovou?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama