CZ žebříček: Switcher vládne
Novinka CZ žebříček: Switcher vládne

CZ žebříček: Switcher vládne

Martin Zavřel

Martin Zavřel

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Xzone za 42. týden.

Reklama

Čeští hráči zase jednou dokázali, že milují RPG. Dokonce jsou ochotní i ten fotbal dát na chvilku stranou. Samozřejmě ale JEN NA CHVILKU, protože jinak FIFA boduje hned na druhém místě. Otázkou je, kolik lidí si Zaklínače koupilo rovnou s novou kapesní verzí konzole, nicméně Geraltovo vítězství minulý týden je nepopiratelné. Na "srovnávací" recenzi pro vás samozřejmě pracujeme.

CZ žebříček: Switcher vládne

Bronzová medaile nicméně překvapivě připadla Breakpointu, který tak už několik týdnů dokazuje, že prodeje hry nemusí odpovídat recenzím a reputaci. V redakci jsme již hru také dohráli, náležitě se o ní pohádali (máme v týmu docela ukázkové názorové protipóly) a naší recenze se tak konečně dočkáte velmi brzy. Každopádně je očividné, že velkou spoustu z vás tahle hra láká i po vší té kritice.

Pokud nevěřícně kroutíte hlavou nad přítomností Apex Legends nebo dokonce Anthem v žebříčku, nechám vás ještě chvíli se divit a vymýšlet fantaskní teorie, jak se to mohlo stát. Ty nejzajímavější prosím pošlete na emailovou adresu redakce. Pro ostatní prozradím, že Apex nově vyšla ve "fyzické" edici (jasně, je tam jen kód na stažení) a Anthem byl drasticky zlevněný (ale třeba ty zvýšené prodeje ve skutečnosti způsobilo oznámení nového eventu ve hře?).

Pokud jde o ten zbytek, už víte z dnešního UK žebříčku, že jsem k prodejům GTA V v zájmu vědeckého badání přispěl minulý týden i já. Jinak čeští hráči také chtějí být fit a pořizují si k tomu novou cvičební pomůcku od Nintenda, kterou momentálně testujeme i my a snad vám zvládneme přinést recenzi bez nějakého toho úrazu. EA započalo slibný comeback s Plants vs Zombies, ačkoliv recenze novinářů jaksi neladí se známkami hráčů.

  1. Zaklínač 3: Divoký hon - Kompletní Edice
  2. FIFA 20
  3. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
  4. Apex Legends
  5. Ring Fit Adventure
  6. Concrete Genie
  7. Grand Theft Auto V
  8. Anthem
  9. NHL 20
  10. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama