CZ žebříček: tohle asi nikoho nepřekvapí
Novinka CZ žebříček: tohle asi nikoho nepřekvapí

CZ žebříček: tohle asi nikoho nepřekvapí

Martin Zavřel

Martin Zavřel

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC PlayStation PlayStation 3

Zato druhé místo by mohlo, ačkoliv rozdíl mezi jejich čísly je obrovský.

Reklama

Ani nemusíte být fanouškem sportovních her, abyste zaznamenali, že minulý týden se přes české herní obchody i magazínu přehnal uragán jménem FIFA 20. Jen na Zingu jsme ve spojení s touto hrou upozorňovali třeba na speciální bundle od Sony nebo ambiciózní eSport turnaj od Datartu. Na naší recenzi urputně pracujeme a mezitím můžeme prozradit, že tohle první místo prodalo doslova desetinásobky hry, která se umístila na druhé příčce žebříčku z minulého týdne.

CZ žebříček: tohle asi nikoho nepřekvapí

Přesto je ale potřeba před druhým místem smeknout, protože Code Vein může na první pohled působit jako anime/manga podivnost pro otaku. Jak jsme ale napsali v naší recenzi, na druhý pohled jde o slušně vybalancovanou poctu Souls sérii, která může nabídnout i zajímavý příběh a celkově se prý opravdu dobře hraje. Považuji to docela za úspěch, že čeští hráči dokázali takto ocenit a vyzvednout zrovna tuhle hru.

Fanoušci Souls série ostatně budou v naší zemi početní, protože hned na druhém místě je další hra spadajícího do tohoto žánru. Surge 2 jsme v naší recenzi také pochválili a celkově lze prohlásit, že tato sci-fi odnož žánru má zatím vzestupnou tendenci.

Na ostatních místech se nic zásadního neděje, jen tam na chvost vyskočil minulý díl Watch Dogs, možná díky stoupajícímu se těšení na revoluční třetí pokračování, které nás čeká již za pár měsíců.

  1. FIFA 20
  2. Code Vein
  3. The Surge 2
  4. NHL 20
  5. The Legend of Zelda: Links Awakening
  6. Assassins Creed: Odyssey
  7. Grand Theft Auto V
  8. Borderlands 3
  9. Resident Evil 2
  10. Watch Dogs 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama