Další Xbox může být tablet, říká Mark Rein
Xbox 360 Novinka Další Xbox může být tablet, říká Mark Rein

Další Xbox může být tablet, říká Mark Rein

Roman Bičan

Roman Bičan

6

Mark Rein se rozmluvil o tom, že další verze konzole Xbox od Microsoftu se může stát tabletem, který se bude podobat iPadu.

Reklama

Šéf vývojářského studia Epic Games, Mark Rein, řekl, že další verze konzole Xbox by klidně mohla být tabletem, jenž svým výkonem překoná aktuální Xbox 360. "Mnoho kvalitní her dnes vychází na mobilech a já doufám, že konzolové hraní se ubírá stejným směrem," řekl tvůrce akčně laděné série Gears of War.

"Myslím si, že mobilní hraní je velká příležitost pro konzole, které přestanou být limitovány zástrčkou do zásuvky a promění se v něco, co půjde libovolně přenášet. Samozřejmě to bude i něco víc než jen herní konzole - k dispozici nám bude i při práci a jiných aktivitách. Chceme na tabletech daleko větší hry než ty, které nyní vychází na iPhony a iPad," sdělil Mark a dále pokračoval: "Budeme mít tablet daleko silnější, než je Xbox 360. Do něj konstruktéři zabudují Kinect. Představte si, že jdete do baru za přáteli. Sednete si, vytáhnete konzoli a můžete hrát. Doma pak tablet připojíte k televizi a s gamepadem si zapaříte Gears of War."

Líbí se vám tato vize?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama