Dalších 17 minut v rezervaci z Firewatch
Firewatch Novinka Dalších 17 minut v rezervaci z Firewatch

Dalších 17 minut v rezervaci z Firewatch

Michal Burian

Michal Burian

6

Oprava telefonního vedení, které poničila skupinka neukázněných studentů.

Reklama

Firewatch je dobrodružná adventura, kde v roli hlídače máte na starost klid v rezervaci v americkém Wyomingu. Dohlížet musíte na přírodu a zabraňovat nebezpečným a rozsáhlým požárům. Minulý týden jste ve videu mohli vidět prvních 20 minut. Mladík Henry se potýkal s prvními problémy, klid v lese narušovala skupinka neukázněných studentů, která se baví a zapomíná na to, že by ve vysušeném lese neměla dělat nepořádek, pouštět nahlas hudbu, nechávat bez dozoru hořet ohniště a rozhodně neodpalovat ohňostroje. Henry se s nimi vypořádal po svém, vždy máte různé možnosti.

Dnes se podíváme na druhý den ve Wyomingu. Po probuzení vás nadřízená Delilah vysílačkou informuje o vašem dalším úkolu, který nebude jednoduchý. Ve Wyomingu nefungují telefony, vašim úkolem je vydat se na několik míst a prověřit telefonní dráty. Nakonec zjistíte, že jsou skutečně poničeny. Vypadá to, že to udělala skupinka studentů, která dělala nepořádek minulý den.

Všimněte si, jak se ve hře nádherně mění barvy. Je jasné, že Firewatch nebude pro každého, ale jistě si své hráče najde. Vyjde 9. února na PC a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama