Darksiders 3 by mělo být podstatně menší
Darksiders 2 Novinka Darksiders 3 by mělo být podstatně menší

Darksiders 3 by mělo být podstatně menší

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

6

Tohle v dnešní době opravdu může překvapit jen málokoho. Druhý díl Darksiders ještě ani není na trhu, ale už se začíná pomalu mluvit o pokračování.

Reklama

Hlavní designer hry, Haydn Dalton, se pro Videogamer nechal slyšet, že pokud se bude Darksiders 2 prodejně dařit dost na to, aby THQ Vigil Games přikleplo trojku, nejspíš se vydají trochu jiným směrem.

„Možná, že nás Jason Rubin (ředitel THQ, pozn. red.) opravdu nechá vytvořit třetí díl,“ uvedl Dalton. „Ale klidně může říct, že chce gamesu menší, kompaktnější, za to však podstatně vyšperkovanější.“

Haydn se dál nechal slyšet, že zmenšení světa by nemuselo být vyloženě špatné, neboť Darksiders 2 je zhruba čtyřikrát takové co původní hra a to není úplně sranda ukočírovat. Důkazem budiž odklad hry.

„Redukce herního univerza může hráčům připadat jako obrovský krok zpět, ale víte co, v rámci světa bychom pak mohli do titulu procpat mnohem víc interaktivních prvků. Mohla by být celá hra víc vymazlená. Objevilo by se víc animovaných prvků v prostředí atd.“

Vše nicméně aktuálně závisí na hráčích a na tom, jak moc se nechají zlákat ke koupi. Dalton už prozradil, že jistotu by znamenala situace, kdy by se gamesy celosvětově prodalo kolem čtyř milionů kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama