Série Darksiders není mrtvá, Nordic Games chtějí pokračování
Darksiders 3 Novinka Série Darksiders není mrtvá, Nordic Games chtějí pokračování

Série Darksiders není mrtvá, Nordic Games chtějí pokračování

Michal Burian

Michal Burian

18

Podle bývalého kreativního ředitele je nový vydavatel velmi odhodlán pokračovat v sérii.

Reklama

Studio Vigil Games za pomoci vydavatelské společnosti THQ přišlo v roce 2010 na trh s akční adventurou Darksiders: Wrath of War vyprávějící příběh o prvním ze čtyř jezdců Apokalypsy. Sledovat jsme mohli strastiplnou cestu Války. O dva roky později následovalo pokračování (recenze) zaměřeno na bratra ve zbrani, jezdce jménem Smrt.

Oba díly měly určité chyby a rozhodně nebyly dokonalé, i přesto se jednalo o zábavné a dobře hodnocení hry. Byla tak škoda, že THQ zkrachovala. Naštěstí práva na značku koupila v akci firma Nordic Games, stejně tak Red Faction, MX vs ATV, Destroy all Humans! nebo Summoner.

A jak to tak vypadá, v budoucnu se dočkáme pokračování. Majitel Nordis Games a generální ředitel v jedné osobně, Lars Wingefors před necelým měsícem vzkázal fanouškům, že hledá studio, které bude pracovat na dalším Darksiders. Oslovit měli hned několik tvůrčích celků, možná i americký Crytek kam se přesunula většina vývojářů z Vigil Games.

Bývalý kreativní ředitel Joe Madureira se dnes ráno na svém Facebooku nechal slyšet, že série Darksiders není mrtvá.

,,Série Darksiders není mrtvá. Nový majitel, Nordic, je velmi odhodlaný pokračovat v sérii. Co se týče mě, nemůžu v tomto bodě nic komentovat. Doufám, že se brzy dozvíme vzrušující novinky o této značce."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama