Deathinitive edice Darksiders 2 pro PS4 a Xbox One
Darksiders 2 Novinka Deathinitive edice Darksiders 2 pro PS4 a Xbox One

Deathinitive edice Darksiders 2 pro PS4 a Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

6

Od původních vývojářů, kteří by rádi vytvořili další díl.

Reklama

Rakouská vydavatelská společnost Nordic Games oznámila Deathinitive edici Darksiders 2. Pro návštěvníky Zingu nejde o žádné překvapení, již dříve jsme o edici věděli. Dnes byla oficiálně oznámena a z tiskové zprávy jsme se dozvěděli, že jde o původní druhý díl ve vylepšené podobně určeného pro PlayStation 4 a Xbox One.

Deathinitive edice bude obsahovat všechen dodatečný obsah Darksiders 2, včetně Maker Armor Set, The Abyssal Forge, The Demon Lord Belial, Death Rides, Angel of Death, Deadly Despair, Shadow of Death, Mortis Pack, Rusanov's Axe, Van Der Schmash Hammer, Fletcher's Crow Hammer, Mace Maximus a Argul's Tomb. Díky tomuto obsahu se herní doba přehoupne přes 30 hodin.

Jinak můžete počítat s nativním rozlišením 1080p a vylepšeným grafickým kabátkem. Ten se bude týkat také vylepšeného grafického renderovacího enginu, který přinese detailnější grafiku a zejména lepší osvětlení a stíny. Přepracovaná, respektive vylepšena, bude také hlavní postava a životní prostředí. Navíc by měla být lépe vybalancovaná hratelnost.

Co se pokračování Darksiders týče, vývojáři se novému dílu nebrání, nejprve ale musí dát zelenou vydavatel, tedy Nordic Games.

Bohužel na obrázky a video z Darksiders 2 pro PS4 a Xbox One si musíme ještě počkat. Hra vyjde koncem roku 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama