Diablo II Resurrected si můžete nově zahrát v češtině
Diablo Novinka Diablo II Resurrected si můžete nově zahrát v češtině

Diablo II Resurrected si můžete nově zahrát v češtině

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Fanouškovský překlad je zdarma ke stažení.

Reklama

V září roku 2021 se fanoušci série Diablo dočkali návratu druhého dílu ve formě plnohodnotného remaku, který vyšel na PC i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. Hra se bohužel po vzoru jiných her od Activision Blizzardu nedočkala oficiální české lokalizace. O slovo se tak opět museli přihlásit komunitní překladatelé. Již v dubnu letošního roku jsme vás poprvé informovali o vznikající fanouškovské české lokalizaci pro PC verzi.

Dnes na tuto novinku navazuje oznámení o vydání hotové verzi češtiny, kterou si můžete bezplatně stáhnout na webu prekladyher.eu. Za lokalizací stojí překladatel s přezdívkou Max Prasak, který v minulosti přeložil také původní verzi hry z roku 2000.

„Tak jste se dočkali, finální verze češtiny pro D2R je od teď ke stažení. Snad bude vše fungovat jak má a díky tomuto překladu si budou moci svět Diabla II vychutnat i ti, kteří cizím jazykem moc nevládnou... Jen připomínám, že oproti staré češtině z D2LoD je zde spousta změn a oprav, spousta nově přeložených věcí, potvor a názvů ... proto také tuto češtinu lze nainstalovat i na staré D2LoD,“ dodává autor překladu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama