Digital Extremes odtajnilo novou hru
Warframe Novinka Digital Extremes odtajnilo novou hru

Digital Extremes odtajnilo novou hru

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

6

Tvůrci relativně povedeného druhého dílu The Darkness prozradili na čem aktuálně pracují.

Reklama

Podle prvních informací jde o free-to-play sci-fi střílečku, která se objeví exkluzivně na stolních počítačích a to, budeme-li vývojářům věřit, již ke konci aktuálního kalendářního roku.

Jde prý o koncept, ke kterému se ve studiu vraceli tak dlouho až se rozhodli, že je na čase přetavit nápad v plnohodnotnou gamesu, jejímž prostřednictvím budete v týmech o čtyřech hráčích plnit PvE mise.

Hra samotná se odehrává ve vzdálené budoucnosti, kde proti sobě stojí dvě mimozemské rasy. Zotročovaní Tenno a otrokáři Grineer. Hráči se přitom do titulu dostávají ve chvíli, kdy utlačovaným došla trpělivost a vyrazili do protiútoku.

K tomu jim slouží speciální bojové obleky, nebo co to je, pojmenované warframes, které jim umožňují chovat se tak trochu jako ninjové. Jednotlivé obleky prý navíc bude možné vylepšovat a pružně tak reagovat na styl hraní.

Pokud vás projekt zaujal doporučujeme navštívit oficiální stránky, kde sice nenajdete moc dalších informací, ale budete se alespoň moci zaregistrovat do bety, jež by měla odstartovat již letos v srpnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama