Discord už si můžete propojit s PSN účtem
Novinka Discord už si můžete propojit s PSN účtem

Discord už si můžete propojit s PSN účtem

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Jde o začátek spolupráce se Sony.

Reklama

Loni v květnu společnost Sony oznámila, že zahajuje spolupráci s oblíbenou komunikační platformou Discord, přičemž prvních novinek jsme se měli dočkat na začátku roku 2022, a tak se také stalo. Včera jsme se dozvěděli, že už je možné propojit si Discord s PlayStation Network (PSN) účtem. Vaši přátelé tak uvidí, jaké hry na konzolích PS4 či PS5 zrovna hrajete, což se dosud dalo řešit pouze skrz externí aplikace. PSN se tím zařadí po bok Steamu, Xboxu, Twitche, YouTube a mnoha dalších herních klientů či sociálních sítí, které si můžete s Discordem propojit.

Možnost přidat PSN účet byste měli najít v nastavení, konkrétně v záložce Connections. Pokud tam ale zatím ikonu nevidíte, nezoufejte. Integrace probíhá postupně a nejprve přišly na řadu Spojené Státy. Je tedy možné, že ještě pár dní potrvá, než se funkce dostane i k nám.

Mělo by jít teprve o samotný začátek spolupráce Discordu se společností Sony. Už v loňském oznámení totiž zaznělo, že bychom se na konzolích PlayStation měli dočkat také samotné aplikace. Zatím však není jasné, kdy se tak stane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama