Divinity: Original Sin na konzolích nakonec nebude v češtině
Divinity: Original Sin Novinka Divinity: Original Sin na konzolích nakonec nebude v češtině

Divinity: Original Sin na konzolích nakonec nebude v češtině

Michal Burian

Michal Burian

55

PC verze v češtině je, PlayStation 4 a Xbox One ale nakonec nebudou.

Reklama

Aktualizace: Před týdnem se mělo za to, že Divinity: Original Sin na konzolích PlayStation 4 a Xbox One bude obsahovat české titulky, stejně jako PC verze. Bohužel tomu nakonec tak nebude, jak informovala distributorská společnost Comgad. Omlouváme se vám za předešlou zprávu.

Původní zpráva

Dnes k večeru přinášíme dobrou zprávu pro všechny nadšence RPG titulů. Pokud si brousíte zuby na PlayStation 4 nebo Xbox One verzi loňské úspěšné fantasy hry Divinity: Original Sin (recenze), tak konzolové verze budou v češtině. Použity budou texty, které přeložil Michal Kovanda a Vít Oujezdský pro PC verzi. Dvojice předkladatelů pod záštitou vývojářů ze studia Larian vytvořila češtinu pro PC verzi, která si najde v říjnu letošního roku cestu i na PS4 a Xbox One verze.

Divinity: Original Sin Enhanced Edition ve verzi pro PS4 a Xbox One předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz za 1299 Kč. Hra nabídne lokální co-op pro dva hráče, plně namluvené dialogy všech postav, přepracovaný příběh s novým koncem, nové úkoly, postavy a další obsah, stejně tak kompletně předělaný HUD, nové herní módy a schopnosti postav a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama