DLC pro Fire Emblem: Three Houses nebo Super Smash Bros. Ultimate
Fire Emblem: Three Houses Novinka DLC pro Fire Emblem: Three Houses nebo Super Smash Bros. Ultimate

DLC pro Fire Emblem: Three Houses nebo Super Smash Bros. Ultimate

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

A Goku (Ultra Instinct) dorazí do Dragon Ball FighterZ.

Reklama

Fire Emblem: Three Houses

Dnes začneme velmi povedeným Fire Emblemem: Tree Houses, který rozšíří stahovatelný obsah Cindered Shadows. Prostřednictvím Nintendo eShopu si jej můžete stáhnout od 13. února. Toto DLC je součástí Expansion Passu a odhalíte v něm tajemství skrývající se pod klášterem Garreg Mach a prozkoumáte Abyss, která je domovem tajného čtvrtého klášterního domu Ashen Wolves.

Fire Emblem: Three Houses je k dispozici pro konzoli Switch.


Super Smash Bros. Ultimate

Druhá informace o chystaném DLC se pojí ke hře Super Smash Bros. Ultimate, ale úzce se váže i k předchozímu titulu. Jde o stahovatelný obsah v podobě postavy Byleth z Fire Emblemu: Three Houses, což je páté a poslední rozšíření, které je možné do Super Smash Bros. Ultimate stáhnout v rámci Fighters Passu, oznámil Nintendo. Postavu půjde ale od 28. ledna a zakoupit také samostatně.

Byleth je proslulý žoldák série Fire Emblem, kterého ve videu níže představil Masahiro Sakurai, režisér Super Smash Bros. Ultimate. Sakurai předvádí Bylethův jedinečný herní styl a odhaluje také speciální arénu Garreg Mach Monastery a 11 nových hudebních skladeb ze série Fire Emblem, které můžete nově slyšet i v Super Smash Bros. Ultimate.

Celý tento nový obsah bude k dispozici všem hráčům, kteří vlastní Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass nebo si zakoupí Challenger Pack 5.

Kromě Byleth Nintendo také oznámilo další rozšíření v podobě Fighters Passu Vol. 2, který do hry přidá šest nových hratelných postav. K mání bude od 31. prosince 2021. Postavy budou vydány v podobě Challenger Packů, obsahující jednoho nového bojovníka, jednu arénu a několik hudebních skladeb. Ti, kteří si koupí Fighters Pass Vol. 2 také obdrží exkluzivní kostým pro Mii Swordfighter, Ancient Soldier Gear ze hry Legend of Zelda: Breath of the Wild. K dispozici bude od 28. ledna.

Super Smash Bros. Ultimate dostane 28. ledna také nový Spirit Board, který obsahuje některé další populární postavy ze série Fire Emblem a novou trasu do režimu A Heroic Legacy, která ukazuje klíčové lokality Fire Emblemu.

Ve stejný den budou k dispozici nové kostýmy pro Mii Fightery inspirované Cupheadem, Rabbidy, Altairem (Assassin's Creed) a různými postavami z her Mega Man. Hráči, kteří si zakoupí kostým Cuphead Mii Fighter, dostanou také novou skladbu Floral Fury.

A úplně nakonec se ještě podíváme na nové amiibo figurky. Od 17. ledna je v prodeji doppelganger od Samus, tedy Dark Samus a Richter.

Super Smash Bros. Ultimate je k dispozici pro konzoli Switch.


Dragon Ball FighterZ

Poslední DLC se týká Gokua (Ultra Instinct), který se podle posledního vydání časopisu V-Jump připojí do seznamu hratelných postav z Dragon Ballu FighterZ. Prozatím víme pouze to, že půjde o stahovatelný obsah, jehož podrobnosti budou oznámeny na Dragon Ball FighterZ World Tour Finals 2019 – 2020, které proběhnou v době od 8. do 9. února v Paříži.

Dragon Ball FighterZ je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a PC.

DLC pro Fire Emblem: Three Houses nebo Super Smash Bros. Ultimate

Zdroj: Nintendo a Ryokutya2089

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama