Nový bojovník v Super Smash Bros. Ultimate
Arms Novinka Nový bojovník v Super Smash Bros. Ultimate

Nový bojovník v Super Smash Bros. Ultimate

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Kromě další postavy se můžeme těšit na novou arénu, kostýmy, Amiibo figurky a spirity.

Reklama

V březnu tohoto roku oznámilo Nintendo informaci, podle které přidá do zástupu bojovníku ze hry Super Smash Bros. Ultimate charakter ze hry ARMS. Nintendo zároveň slíbilo, že jej odhalí ještě v červnu 2020 a tento slib samozřejmě dodrželo. 22. června 2020 v 7:00 PT byl odhalen nový bojovník. Jak je u těchto událostí obvyklé, tato Super Smash Bros. Ultimate prezentace měla něco přes 30 minut a režisér Masahira Sakurai v ní představil (a předvedl) nového bojovníkova. Připomínáme, že kvůli současnému stavu došlo ke zpoždění odhalení nové postavy.

Ve slíbené pondělí pak Ninetendo představilo novou postavu, kterou se po několika soubojích stala Min Min ze hry ARMS. Jde o první ze šesti postav ke stažení, které se do Super Smash Bros. Ultimate dostanou v přes Fighters Pass Vol. 2 za nebo půjde také koupit samostatně. Nintendo také oznámilo několik nových Mii Fighter kostýmů, které budou k mání od 29. června a najdete zde třeba Ninjaru z ARMS, Heihachi ze série Tekken, Callie & Marie ze Splatoonu a Vault Boye z Falloutu.

Min Min je 81 postavou ve hře. Jde o členkou ramen royalty z bojovky ARMS a součástí balíčku bude i nová aréna Spring Stadium, která obsahuje řadu interaktivních prvků, včetně možnosti ubrat zdraví soupeře při kontaktu s nimi.

Kromě postavy, kostýmů a arény bude od 29. června v prodeji také několik nových Amiibo figurky: Joker, maskovaný Phantom Thief a Hero, zabiják slimů.

Min Min trailer

Min Min prezentace

Mii Fighter kostýmy

K Super Smash Bros. Ultimate se ale váže ještě jedna informace. Jde o nové spirity. Každou novou várku Spiritů můžete vyzkoušet během nějaké časově omezené události a pak na chvíli zmizí. Přesně toto se stalo s Warframe a Cuphead Spirity, které jste si mohli osahat už letos v únoru, jsou aktuálně spřístupněni přes Spirit Board.

Mezi čtyřimi Cuphead Spirity najdete Primary spirity Cupheada a Mugmana a jako podpůrní jsou zde The Devil a King Dice (byli součástí eventu Ready? Wallop!). Dalším spiritem je Warframe spirit, díky kterému můžete rychleji získat Primary Spirit Lotus.

Super Smash Bros. Ultimate je k dispozici pro Nintendo Switch. Hru můžete zakoupit přes naše obchody Xzone.cz a GameExpres.sk, recenzi pak najdete najdete zde.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama