Dnes vychází remaster Assassin’s Creed: Rogue
Novinka Dnes vychází remaster Assassin’s Creed: Rogue

Dnes vychází remaster Assassin’s Creed: Rogue

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

13

Templář Shay Patrick Cormac připlouvá na PS4 a Xbox One.

Reklama

Předělaná verze Assassin’s Creed: Rogue přichází na naše konzole! V době, kdy byla pozornost všech zaměřena na Assassin’s Creed: Unity pro novější konzole, které nedopadlo podle našich představ, se hráči na PlayStationu 3 a Xboxu 360 dočkali nového dílu asasína, aby nebyli na suchu.

O 4 měsíce později jsme se dočkali i počítačové verze, která podle všeho měla být poslední. Skvělá zpráva přišla v lednu tohoto roku, kdy společnost Ubisoft oznámila remaster na konzole vyšší generace, než PS3 a Xbox 360.

Navzdory své historii byl tenhle výtvor jiný. Jak jsem již zmínil, hrajete za Shaye Patricka Cormaca, který loví své bývalé bratry a dřív působil na straně dobra. Zápletkou celého příběhu je zrada, a tak se Cormac stává jedním z templářů. Díl s názvem Rogue je jedinečný, protože se netočí jenom kolem hlavního hrdiny dobráka, jak tomu bylo ve všech dílech. V kapse máme také bitevní loď bojovníka ze čtvrtého dílu, se kterou se podíváme na místa podobná čtvrtému dílu, akorát v zasněžené a ledové verzi.

Jak si zatím remaster vede v hodnocení? Zpočátku jsou recenze kladné a nový díl se majitelům konzolí líbí. Pokud váháte nad koupí starého dílu v lepší grafice, přikládáme trailer, který srovnává starší verzi s novou.

Hru si můžete koupit v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama