Potvrzeny PS4 a Xbox One verze Assassin’s Creed: Rogue
Novinka Potvrzeny PS4 a Xbox One verze Assassin’s Creed: Rogue

Potvrzeny PS4 a Xbox One verze Assassin’s Creed: Rogue

Michal Burian

Michal Burian

48

I s dodatečnými balíčky a překvapením v podobě obleku Bayeka z Origins.

Reklama

Společnost Ubisoft přestala tajit to, co už dávno víme. Assassin’s Creed: Rogue vyjde na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Stane se tak 20. března letošního roku a kromě základní hry zahrne i dodatečné balíčky, včetně dvou dalších misí The Armor of Sir Gunn a The Siege of Fort de Sable, stejně tak další zbraně a vybavení. Dokonce i legendární oblek Bayeka z Origins.

Jak bude Assassin’s Creed: Rogue vylepšeno? Vývojáři zmiňují lepší stíny, lepší vykreslování a přidání nových vizuálních efektů. Majitelé výkonnějších konzolí PS4 Pro a Xbox One X se navíc mohou těšit na 4K rozlišení.

Assassin's Creed: Rogue původně vyšel v listopadu 2014 na PS3 a Xbox 360 a v březnu 2015 následovala PC verze. Přečtěte si naší recenzi.

Připomeňme, že Assassin's Creed: Rogue je zasazeno do poloviny 18. století během Sedmileté války. V tomto období se vžijete do templáře jménem Shay Patrick Cormac, který přetrpí zradu bratrstva a stane se proto lovcem asasínů. Budete tak svědky jeho proměny z původně dobrodružného asasína ve zlověstného a odhodlaného Templáře a postupně navštívíte zamrzlý severní Atlantik, Appalačské pohoří na vchodě USA a také New York.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama