Do Akihabary v Akiba’s Beat už začátkem příštího roku
Novinka Do Akihabary v Akiba’s Beat už začátkem příštího roku

Do Akihabary v Akiba’s Beat už začátkem příštího roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Toto akční RPG od Acquire u nás vydá PQube.

Reklama

Ano, ano, ano! Do Akihabary se díky akčnímu RPG Akiba's Beat dostaneme i bez letenky už v prvním kvartále roku 2017. Hru v Evropě vydá pro PlayStation 4 a PS Vitu PQube. Hru vyvíjí studio Acquire a na evropském kontinentu bude vůbec poprvé představena tento víkend na MCM London Comic-Conu.

Akiba’s Beat je duchovním nástupcem série Akiba's Trip a tak se v ní opět podíváme do Akihabary, do srdce Mekky otaku kultury, kde ale není všechno takové, jak se zdá.

Je to útočiště pro hudební fanoušky, místo pro lidi posedlé idoly, nebo obchody nacpané elektronikou. Pro mnoho lidí znamená Akihabara hodně různých věcí. Nyní ale do hry vstupují temné síly, vzpomínky, naděje a sny obyvatelů Akihabary. To vše se stává ve hře realitou. Jejich iluze na sebe berou fyzickou podobu a tím ohrožují samotnou strukturu času a reality.

Sami tak uvíznete v nikdy nekončící časové smyčce, budete se bít do rytmu hudby a správně časovat údery a vyřešit největší záhadu tohoto místa. Seznamte s elektrickým městem, které nikdy nespí!

Více se o hře dovíte z předchozí novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama