Novinka Do Marvel's Avengers konečně dorazí Kate Bishop

Do Marvel's Avengers konečně dorazí Kate Bishop

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Řada přijde i na nového záporáka.

Reklama

Ambiciózní komiksovka Marvel's Avengers od Crystal Dynamics a Eidos Montréal vyšla začátkem letošního září a ačkoliv měla poměrně zábavnou příběhovou kampaň, tak u multiplayerového obsahu, jenž měl zajistit zábavu na dlouhé hodiny, to tak slavné nebylo.

Pokud by vás následně zajímalo, co na tuto hru říkáme mi, tak si můžete přečíst naší recenzi, kde titul získal 7 bodů z 10.

Přílišná nekvalita endgame obsahu následně zapříčinila velký odliv hráčů (hráčská základna poklesla až o 96 %) a vývojáři taktéž určitě nejsou spokojeni ani s prodeji, jelikož oproti očekávaným 5 miliónům prodaných kopií se povedlo k lidem dostat "pouze" milióny tři.

Některé hráče by nicméně k návratu mohla zlákat nová hrdinka, kterou je nebezpečná Kate Bishop.

Tato drsná lučištnice s sebou přinese zcela novou příběhovou linku (operaci) Taking AIM, která bude navazovat přímo na konec hlavní kampaně a naše hrdinka s hlasem Ashly Burch (Horizon Zero Dawn či Life is Strange) bude hledat svého mentora - Clinta Bartona (původní Hawkeye), kdy přitom objeví konspiraci, která v sobě skýtá Nicka Furyho, cestování časem a nového nebezpečného nepřítele - Super Adaptoida.

Do Marvel's Avengers konečně dorazí Kate Bishop

Její hlavní zbraní bude přirozeně luk, avšak do vínku dostane různé speciální schopnosti, jako je třeba použití meče v souboji na blízko, kouřové bomby a teleport. Ultimátní schopnost vám následně umožní ničit své nepřátele neomezeným množstvím kvantové energie.

Kate Bishop se svým příběhem dorazí již 8. prosince.

Vydáním tohoto rozšíření konečně odstartuje přidávání různých nových charakterů, kdy se třeba na začátku roku 2021 dočkáme právě Clinta Bartona.

Nedávný únik taktéž naznačil, že bychom se později mohli dočkat Black Panthera a Iron Manova kolegy - War Machine.

Marvel's Avengers můžete zakoupit v obchodě Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama