Do Marvel's Avengers po vydání přibude Hawkeye
Novinka Do Marvel's Avengers po vydání přibude Hawkeye

Do Marvel's Avengers po vydání přibude Hawkeye

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Taktéž jsme byli seznámeni s obsahem bety a propojením s Fortnite.

Reklama

Marvel's Avengers jsou připravovanou hrou od Crystal Dynamics, ve které se ujmeme role těch nejmocnější hrdinů světa. Minulý měsíc se pak objevil první díl z cyklu nazvaného War Tables, jenž blíže představil hlavního záporáka hry, kooperativní mise War Zones a hraní za Thora.

Včera jsme se dočkali dalšího takového streamu, který se tentokrát zaměřil na obsah bety (ve videu níže od času 2:39), jenž se uskuteční v srpnu.

V té odehrajete 25 minutovou sekvenci na mostu Golden Gate, jíž jsme mohli již několikrát vidět v marketingových materiálech, kde si budete moci vyzkoušet různé schopnosti jednotlivých hrdinů. Po ní se pustíte do plnění některých singleplayerových misí, jenž budou doplněny i o pět War Zones, které si lze užít v kooperaci. Jakmile pak projdete samotný singleplarový obsah, můžete si v kůži Iron Mana, Black Widow, Hulka či Kamaly Khan pustit do plnění doplňkových výzev (za ty dostanete i odměny do plné verze).

Zajímavou funkcí pak zcela jistě je i upravitelnost případných AI parťáků (pokud zvolíte hru hrát v sólu), které si volně budete moci upravovat, volit jim schopnosti a samozřejmě i vybavení.

Kromě této bety nám taktéž byly načrtnuty plány po vydání, kdy se jako první můžeme těšit na další hratelnou postavu v podobě Hawkeye alias Clinta Bartona, jenž dostane i své vlastní příběhové mise. Důležitou informací je posléze i fakt, že Hawkeye bude dostupný jako bezplatné DLC, což by mělo platit i pro další budoucí postavy.

Jako poslední následně bylo ohlášeno, že pokud betu vyzkoušíte na jedné z konzolí (tedy PlayStation 4 či Xbox One), přičemž se vám v ní podaří splnit tři výzvy HARM, tak získáte speciální skin do hry Fortnite, jenž váš krumpáč promění na Hulkovy pěsti (ty lze případně ještě vyměnit za rukavice Hulkbustera). Pro zisk tohoto skinu však nezapomeňte ještě propojit svůj Square Enix účet s tím od Epicu.

Do Marvel's Avengers po vydání přibude Hawkeye

Marvel's Avengers si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama