Do roka může být EA Access na PS4
Novinka Do roka může být EA Access na PS4

Do roka může být EA Access na PS4

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy PlayStation PlayStation 4

Electronic Arts chystají spuštění předplatného na jiné významné platformě.

Reklama

Předplatné hraje ve světě videoher stále důležitější roli. Microsoft každý měsíc na Xboxu One rozšiřuje svou službu Xbox Game Pass o zajímavé hry a společnost Electronic Arts na stejné konzoli úspěšně provozuje EA Access. Vydavatel her FIFA, NHL, Mass Effect, Star Wars: Battlefront, Need for Speed, Anthem nebo Dragon Age si je budoucích kroků dobře vědom a hodlá do roka spustit EA Access na „jiné významné platformě.“

Nemusíme chodit kolem horké kaše, je dost pravděpodobné, že EA tím rozšířením myslí právě PlayStation 4, který dominuje současné generaci konzolí a byla by chyba, kdyby EA Access nebyl dostupný i na konzoli od Sony. Zároveň víme, že EA stála o EA Access na PS4 už v minulosti, ale Sony se tato služba moc nezamlouvala. Teď je možná EA přemluvili, případně si sama Sony uvědomila, že EA Access je bonusem pro hráče.

EA Access je služba za předplatné, které funguje na Xboxu One. Za 99 Kč měsíčně (nebo 599 Kč na rok) můžete bez omezení hrát postupně se rozrůstající sbírku her od EA, kde je třeba Star Wars: Battlefront 2, Unravel Two, Burnout Paradise Remastered, The Sims 4, NFS: Payback, trilogie Dead Space z Xboxu 360, Mass Effect Andromeda, Titanfall 2 nebo Battlefield 1. Zároveň si můžete před vydáním po omezenou dobu zahrát tituly od EA, a ještě získáte slevu 10 procent na nákupy digitálního obsahu od EA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama