V EA a Origin Access je Mass Effect: Andromeda a Dead Space 3
Dead Space 3 Novinka V EA a Origin Access je Mass Effect: Andromeda a Dead Space 3

V EA a Origin Access je Mass Effect: Andromeda a Dead Space 3

Michal Burian

Michal Burian

4

Zahrajete si dobrodružné akční RPG a hororovou střílečku?

Reklama

Společnost Electronic Arts rozšířila nabídku plných her své placené služby EA Access, potažmo Origin Access. Předplatitelé si do svého Xboxu One nebo PC mohou nově stáhnout plné verze titulů Mass Effect: Andromeda a Dead Space 3.

„Nová generace Mass Effectu vás zavede do nové galaxie Andromeda, daleko za mléčnou dráhou. Zde budete v roli Pathfindera - velitele vojenské jednotky průzkumníků - v nepřátelském prostředí bojovat za nový domov pro lidstvo. Emotivní příběh o dalším osudu lidstva budete vytvářet v průběhu hry a vaše rozhodnutí určí, zda se lidstvo dočká dalších zítřků,“ popis Mass Effectu: Andromeda.

„Dead Space 3 zavádí Isaaca Clarka a drsného vojáka Johna Carvera na výpravu napříč vesmírem za nalezením místa původu nekromorfů. Po nouzovém přistání na zmrzlé planetě Tau Volantis se dvojice hrdinů musí probít nehostinnou krajinou k nerostným zdrojům a roztroušeným náhradním dílům. Isaac bude muset naplno zúročit své technické dovednosti a sestrojit dokonalé zbraně a další prostředky pro přežití.“

EA Access (Xbox One) a Origin Access (PC) je služba, s kterou za předplatné dostanete přístup do rozsáhlé knihovny her, které můžete bez dalších investic hrát po neomezenou dobu. Zároveň si před vydáním po omezený čas vyzkoušíte připravované tituly od EA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama