EA Access obohatí tři hry a Xbox One druhý a třetí Metal Gear Solid
Novinka EA Access obohatí tři hry a Xbox One druhý a třetí Metal Gear Solid

EA Access obohatí tři hry a Xbox One druhý a třetí Metal Gear Solid

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Xbox Xbox One

Potvrzena trial verze Battlefieldu V.

Reklama

Dnes máme dvě novinky pro majitele Xboxu One. První se týká předplatného EA Access, které v obohatí tři hry. Od včerejšího dne je v nabídce solidní bojovka Fight Night Champions a arkádové závody Burnout Paradise Remastered. 17. října se o slovo přihlásí ještě kooperativní střílečka Army of Two z roku 2008, která bude ve zpětné kompatibilitě konzole od Microsoftu.

Samozřejmostí je i Battlefield V. Trial verze na 10 hodin bude odemčena 9. listopadu. Součástí bude krátká ukázka ze singleplayeru a zbývající čas můžete strávit v multiplayerových bitvách.

U zpětné kompatibility ještě zůstaneme. Zástup her z Xboxu 360 rozšířil druhý a třetí díl legendární akce Metal Gear Solid. Jen škoda, že nejde o kompletní Metal Gear Solid HD Edition, která obsahuje ještě Metal Gear Solid: Peace Walker. Tohle je jen kolekce dvojky a trojky, stojí 299 korun a stahovat budete 8,36 GB.

Před časem Konami ve zpětné kompatibilitě Xboxu One nabídlo i Silent Hill HD Collection a Zone of Enders HD Collection. Oproti této dvojici je ale Metal Gear Solid 2 a Metal Gear Solid 3 na Xboxu One solidním portem, dokonce běží při 60fps a prezentuje se v rozlišení 16:9.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama