EA Access bude na PS4 spuštěn v červenci
Novinka EA Access bude na PS4 spuštěn v červenci

EA Access bude na PS4 spuštěn v červenci

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4

Knihovna her od EA a možnost vyzkoušet si připravované novinky.

Reklama

Po řadě spekulací a náznaků přichází oficiální oznámení. Společnost Electronic Arts své předplatné EA Access téměř pět let po debutu na Xboxu One a PC (tam se jmenuje Origin Access) spustí na PlayStationu 4. Na konzoli od Sony bude EA Access dostupné od července letošního roku. Služba bude stát 5 dolarů měsíčně a 30 dolarů na rok. U Xboxu One je to 99 Kč za měsíc, případně 599 Kč za rok.

„Našim cílem je poskytnout hráčům více možnosti, jak vyzkoušet a hrát naše hry kdekoli a jakkoliv si vyberou. Pokračujeme do investování digitálního obsahu a předplatitelských služeb,“ uvedl výkonný viceprezident pro strategický růst v EA, Matt Bilbey.

S EA Access získáte přístup do knihovny her a zároveň si budete moci před vydáním vyzkoušet nové hry od Electronic Arts, ovšem pouze po omezenou dobu a jen určitou část obsahu - například Madden NFL 20 nebo Star Wars Jedi: Fallen Order, ale také FIFA, NHL, NBA a další hry. Zároveň byste měli získat sleva 10 procent na koupi dodatečného obsahu a dalších her od EA.

Bohužel nebude možné využít předplatné EA Access z Xboxu One, případně PC a přihlásit se s ním na PS4. Každé předplatné je samostatné.

Sony tedy změnila názor na předplatné a s jistotou můžeme EA Access očekávat i na nové generaci konzolí. PS5 bude podporovat hry z PS4. To samé jistě i nový Xbox, kde není žádný důvod, když Xbox One podporuje vybrané hry z Xboxu 360.

Jaké hry v EA Access nalezneme? Když nebudeme počítat hry z Xboxu 360, ale pouze tituly dostupné na PS4, tak například NHL 19, NBA Live 19, Madden NFL 19, Star Wars: Battlefront 2, FIFA 18, Unravel Two, Burnout Paradise Remastered, Fe, EA Sports UFC 3, The Sims 4, Mass Effect: Andromeda, Titanfall 2, Battlefield 1 nebo Need for Speed. Tyto a další hry můžete hrát bez omezení. Jde o plné verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama