Drsným podmínkám v The Solus Project budete čelit za šest dnů
The Solus Project Novinka Drsným podmínkám v The Solus Project budete čelit za šest dnů

Drsným podmínkám v The Solus Project budete čelit za šest dnů

Michal Burian

Michal Burian

6

Survival adventura vychází na PC a je ve vývoji i pro Xbox One.

Reklama

Společnosti Grip Digital a Teotl Studios chystají vydat 7. června dokončenou PC verzi své survival adventury The Solus Project, která byla od letošního února v předběžném přístupu na Steamu. Titul je ve vývoji i pro Xbox One, i tam funguje Game Preview program.

The Solus Project vyvíjí švédské studio Teotl na Unreal Enginu 4 a jde o sci-fi survival adventuru o přežívání na nehostinné neobydlené planetě. Čelit budete drsným podmínkám, jako je drastická změna teplot (od extrémní zimy až po extrémně vysoké teploty), velké přílivy a odlivy, silný vítr, husté mlhy a další desítky proměnných. Ty budou ovlivňovat všechno, ať už na planetě nebo v atmosféře.

Na nehostinnou planetu se dostanete poté, co lidstvo dvacet let hledalo ve vesmíru novou planetu, kde by mohlo znovu žít. Země je totiž na pokraji zkázy. Něco se ale pokazilo, členové týmu jsou mrtví, vybavení bylo rozprášeno a vy nemáte jak komunikovat s hlavním střediskem na Zemi. Jste tak na planetě sami. Jediným nepřítelem bude planeta sama, respektive její drastické klimatické změny.

Skupina fanouškovských překladatelů z Lokalizace.net, která přeložila Grand Theft Auto V, Rise of the Tomb Raider a Firewatch, pracuje na češtině, se svolením od samotných vývojářů. Čeština by měla být k dispozici krátce po vydání hry, prostřednictvím Steamu.

Podívejte se na náš fotoseriál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama