První deníček z vývoje survivalu The Solus Project
The Solus Project Novinka První deníček z vývoje survivalu The Solus Project

První deníček z vývoje survivalu The Solus Project

Michal Burian

Michal Burian

4

Survival adventura z pohledu první osoby. Přežijete na neznámé planetě?

Reklama

Švédské studio Teotl ve spolupráci s českou společností Grip Games na letošní rok připravuje zajímavou survival adventuru The Solus Project. Hra se bude odehrávat z pohledu první osoby a zavede nás na neznámou planetu, kde budeme muset přežít. Při průzkumu nehostinnou a neobydlenou planetou budeme čelit neuvěřitelně drsným podmínkám. Prát se budeme se změnou teplot (od extrémní zimy až po extrémně vysoké teploty), velkými přílivy a odlivy, silným větrem, hustou mlhou a dalšími desítkami proměnných. Ty budou ovlivňovat všechno, ať už na planetě nebo v atmosféře.

V tiskové zprávě se dočteme, že nepůjde o sandbox, ale spíše lineární singleplayerový zážitek. Ten nám dovolí prozkoumat deset velkých a komplexních oblastí.

„Nouzově přistanete na cizí planetě. Celá posádka je mrtvá. Při průzkumu nehostinným okolím zjistíte, že nejste první inteligentní bytostí na planetě. Lidstvo je na pokraji vyhynutí a vy jste měli být poslední nadějí pro záchranu, měli jste najít bezpečné útočiště pro vytvoření kolonie. Nemáte na výběr, musíte přežít, osud lidstva spočívá ve vašich rukou,“ přibližuje příběh tisková zpráva.

The Solus Project bude začátkem února 2016 v předběžném přístupu na Steamu (PC) a Xbox Game Preview programu (Xbox One).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama