Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour oficiálně oznámena
Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour Novinka Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour oficiálně oznámena

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour oficiálně oznámena

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Speciální edice původního Duke Nukema 3D, obohacená o novou pátou kapitolu, vyjde 11. října.

Reklama

Před několika dny jsme vás informovali o možném příchodu speciální edice legendární střílečky Duke Nukem 3D, kterou má na starosti Gearbox. A nyní tu máme oficiální oznámení.

Celý název nové edice je Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour a pochlubí se nejen vším, co bylo v původní hře, ale i zcela novou pátou epizodou o osmi úrovních.

V ní vás čekají nové Dukovy hlášky v podání původního dabéra Jona St. Johna, nová hudba od Lee Jacksona, který skládal hudbu k původní hře, a úrovně navržené designérem Richardem Grayem, známém pod přezdívkou Levelord. Jak asi tušíte nebo víte, i on se podílel na vzniku originálního Duke Nukema 3D. Součástí páté epizody je také nová zbraň Incinerator a typ nepřítele jménem Firefly.

Samozřejmostí je také remaster původního zdrojového kódu z roku 1996 a „2.5D“ enginu, takže nyní je celá hra připravená na vydání na (nej)novějších operačních systémech Windows a na konzolích PS4 a Xbox One.

K vydání Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour dojde 11. října. Cena je stanovená na podle mého názoru celkem přehnaných 19,99 eur. Závěrem tu máme ještě teaser a čtveřici screenshotů, které nebyly součástí nedávného úniku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama