E3 se letos vrátí v digitální podobě
Novinka E3 se letos vrátí v digitální podobě

E3 se letos vrátí v digitální podobě

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na akci vystoupí Nintendo, Xbox, Capcom i Ubisoft.

Reklama

Ačkoliv byl minulý ročník známé akce E3 zrušen, letos se konat bude. Z důvodu koronavirové pandemie se ovšem uskuteční, podobně jako jiné akce, pouze online formou. Událost bude probíhat od 12. do 15. června a postupně se na ní vystřídají takoví velikáni, jako například Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros, či Koch Media.

Sestava tedy bude poměrně slibná, jelikož zde vystoupí i dvě konzolové značky. Přesto zde budou některá známá jména chybět. Mezi chybějící tak můžeme zařadit Sony, EA, Activision Blizzard, Sega, Bandai Namco a Square Enix. Není ovšem jisté, že se některá společnost ještě k akci nepřipojí.

Podle tiskové zprávy bude celá letošní E3 probíhat pouze online a společnosti zde budou prezentovat své nejnovější zprávy a hry přímo fanouškům z celého světa, přičemž sledování akce bude zdarma a diváci si tak nebudou muset nic připlácet za prémiový obsah. „Již více než dvě desetiletí je E3 předním místem, kde se předvádí to nejlepší, co odvětví videoher nabízí, a zároveň spojuje svět prostřednictvím her. Vyvíjíme letošní E3 na více inkluzivnější akci, ale stále se budeme snažit nadchnout fanoušky významnými odhaleními a zasvěcenými příležitostmi, díky nimž je tato událost nepostradatelným střediskem pro videohry,“ uvedl generální ředitel ESA Stanley Pierre-Louis.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama