Elden Ring obdržel do češtiny přeložený deníček
Elden Ring Novinka Elden Ring obdržel do češtiny přeložený deníček

Elden Ring obdržel do češtiny přeložený deníček

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Česká lokalizace se dočkala vítaného rozšíření.

Reklama

Známý komunitní překladatel s přezdívkou Farflame vydal v prosinci roku 2022 češtinu pro oceňovaný Elden Ring od studia FromSoftware. Nyní se zmíněný překladatel opět hlásí o slovo s rozšířenou lokalizací. Ta přináší do češtiny přeložený deníček (Quest Log), který je k dispozici ve formě bezplatné modifikace. Jedná se o příjemné rozšíření základní hry, díky kterému získáte lepší přehled o stavu jednotlivých úkolů. Primárně se zaměřuje na vedlejší questy a NPC aktivity.

„Instalátor vám rozbalí do hry základní češtinu + počeštěné texty v modu Quest Log. Tento užitečný mod do hry přidává chybějící deník. Takže můžete konečně sledovat, v jakém stavu jsou jednotlivé úkoly. Do deníku se dostanete pouze v nabídce přístupné na místech přízně (obdoba ohníčku). Nejprve si tedy nainstalujte tento mod a potom spusťte náš instalátor, který vám počeští hru i mod. Instalátory jsou dva pro obě pohlaví hrdiny, tak si vyberte,“ uvádí autor češtiny pro tuto vítanou modifikaci.

Kompletní češtinu včetně překladu modifikace Quest Log si můžete bezplatně stáhnout na stránkách překladatele. Samotný mod je k dispozici na webu Nexus Mods. Z pohledu českých lokací rovněž stojí za pozornost nově vydaný překlad pro akci Gotham Knight, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama