Zítra vychází Dear Esther: Landmark Edition na PC
Dear Esther Novinka Zítra vychází Dear Esther: Landmark Edition na PC

Zítra vychází Dear Esther: Landmark Edition na PC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Přináší nejedno vylepšení a pro majitele původní hry bude zdarma. Vývojáři z The Chinese Room navíc na zítřek připravují zásadní oznámení.

Reklama

Dear Esther, tak trochu zakladatel žánru tzv. walking simulátorů, si ke konci září loňského roku probojoval cestu z PC na konzole PS4 a Xbox One. Nešlo však o obyčejný port, ale o edici s názvem Landmark Edition, která se chlubila například vylepšeným zvukem, komentářem tvůrců, achievementy/trofejemi a změnou enginu ze Source na Unity 5.

Vývojáři ze studia The Chinese Room tehdy oznámili, že o tyto novinky nebudou ochuzeni ani PC hráči, jen si budou muset několik měsíců počkat. Nyní to čekání končí, protože Dear Esther: Landmark Edition vyjde na Steamu v průběhu zítřejšího dne, konkrétně v 19:00 našeho času.

Ti, kteří vlastní původní hru na Steamu, dostanou novou edici zdarma. Ostatní si budou moci Landmark Edition koupit za 9,99 eur.

Vývojáři přitom podle svých slov chystají velmi vzrušující oznámení, k němuž dojde společně s vydáním Landmark Edition na PC. Že bychom se dočkali odhalení Dear Esther 2 nebo jiné nové hry od The Chinese Room?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama