Ex-autoři Walking Dead chystají adventuru Firewatch
Firewatch Novinka Ex-autoři Walking Dead chystají adventuru Firewatch

Ex-autoři Walking Dead chystají adventuru Firewatch

Michal Burian

Michal Burian

1

Singleplayerová adventura z pohledu první osoby, kde budete prozkoumávat tajemnou divočinu amerického Wyomingu v kůži hlídače požárů.

Reklama

Tvůrčí celek Campo Santo se vám asi jen tak nevybaví, jde ale o malé studio v San Francisku, kde ex-autoři The Walking Dead od Telltale Games, Mark of the Ninja nebo grafik Olly Moss pracují na nové adventuře s názvem Firewatch.

V plánu mají vytvořit nezávislou singleplayerovou adventuru z pohledu první osoby, kde budete prozkoumávat tajemnou divočinu amerického Wyomingu. Octnete se v botách hlavního hrdiny Henryho, který ve Wyomingu hlídá přírodu a zabraňuje nebezpečným a rozsáhlým požárům. Vašim úkolem bude z rozhledny sledovat lokalitu a zamezit vypuknutí požáru.

Pokud vám to přijde nezáživné až nudné, tak věřte, že Henry bude komunikovat s okolním světem jen prostřednictvím vysílačky, konkrétně s Delilah, jež je vaší nadřízenou a bude vám poskytovat důležité rady.

Mnohem zajímavější to bude, až slezete ze svého stanoviště a vydáte se do neprozkoumané přírody, kde na vás číhají dosud nespecifikovaná tajemství. Budete postaveni před spoustu rozhodnutí, která budou mít nezanedbatelný vliv na průběh celé hry.

Firewatch by mělo dorazit až v příštím roce minimálně pro PC, Mac a Linux. Vývojáři by rádi vytvořili i konzolové verze. Ty ale zatím nemohou potvrdit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama