Firefall: nadějná multiplayerová free střílečka
Novinka Firefall: nadějná multiplayerová free střílečka

Firefall: nadějná multiplayerová free střílečka

Michal Burian

Michal Burian

5

Na akci PAX 2010 v Seattlu byla týmem Red 5 představena nová multiplayerová free střílečka, která se bude odehrávat na zdevastované planetě, jež je pod útokem nejrůznějším mimozemských tvorů. Hra připomíná tituly, jako je Tribes a grafickým zpracováním Borderlands.

Reklama

Co byste řekli na multiplayerovou střílečku v komiksovém grafickém kabátku, který nedávno předvedl Gearbox Software s akcí Borderlands? Zajímavé, že? Tak pojďme dál: Hru budete moci hrát zdarma, žít bude z nejrůznějších mikrotransakcí (nakupovat budete moci speciální vybavení na zkrášlení postavy), a vyvíjí ji tvůrci zmíněného Tribes a nepřekonatelného masivně multiplayerové RPG World of Warcraft.

Řeč je o týmové akční střílečce Firefall, která by měla podle vyjádření studia Red 5 spojit stovky hráčů v dynamickém otevřeném světě, jenž nabídne vzdálenou budoucnost na Zemi. Ta je zdevastovaná dlouholetou válkou, do níž promluvíte v roli přeživšího vojáka (nebo vojandy), jenž pochází z rasy The Chosen (česky Vyvolený či Vybraní). Přeživších není moc, ti co však zbyli, se brání mimozemské invazi. Ta chce totiž ovládnout Zem a z lidské rasy udělat otroky, tedy pokud ji kompletně nevyhubí.

Tvůrci z týmu Red 5 slibují ve Firefall zábavný multiplayer s nejrůznějšími módy a s možností kooperace. Jak to však nakonec dopadne, se budeme moci přesvědčit v průběhu příštího roku, kdy je plánováno spuštění plnohodnotné verze pro PC. V současné době běží betatestování, do kterého se můžete pokusit dostat prostřednictvím oficiálních stránek.

Závěrem vám ještě doporučujeme se podívat na gameplay trailer a zavítat do naší galerie, v níž naleznete 11 obrázků:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama