Fortnite - třetí sezóna druhé kapitoly
Fortnite Novinka Fortnite - třetí sezóna druhé kapitoly

Fortnite - třetí sezóna druhé kapitoly

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Nová oblast, battle pass a ježdění se žraloky.

Reklama

Včera jsme vás informovali o úctyhodném číslu diváků, které bylo dosáhnuto při sledování událostí eventu The Device, jenž ukončil druhou sezónu druhé kapitoly v online hře Fortnite.

Ten byl předzvěstí připravované sezóny třetí, která do hry připlula dnešním dnem. A jak se očekávalo, přinesla s sebou zcela novou lokaci The Island, která je napůl zaplavena. Zde můžete potkat nové nepřátele v podobě Marauderů, kteří tvoří novou překážku ve vašem přežívání. No a pokud se budete nudit, můžete si chytit jednoho z místních žraloků, kteří slouží jako rychlý způsob dopravy.

Jednou z novinek pak je i možnost tvorby svého vlastního deštníku, kdy si skrze plnění různých výzev odemykáte zcela nové možnosti, jak si ho upravit. Avšak musíte si vybírat pečlivě, jelikož všechny změny, které mu uděláte, jsou trvalé.

Součástí nové sezóny je samozřejmě i nový battle pass, díky němuž získáte kompletně nové skiny, mezi nimiž naleznete například Aquamana (toho více cool ze stejnojmenného filmu) či kočku s transformující se motorkou. Nechybí ani hromada nových emotů, vzhledů na zbraně či kluzáky a všemožných variací pro vaši zbraň na blízko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama