Galactic Civilizations 3 poběží pouze na 64bitových Windowsech
Galactic Civilizations 3 Novinka Galactic Civilizations 3 poběží pouze na 64bitových Windowsech

Galactic Civilizations 3 poběží pouze na 64bitových Windowsech

Michal Burian

Michal Burian

8

Přechod na 64bitovou architekturu umožní novou úroveň grafických detailů, stejně tak výrazně zvýší velikost a rozsah map a otevře dveře pro moddery.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Stardock oznámil třetí díl tahové strategie Galactic Civilizations. Připravovaný díl, který prozatím nemá stanoveno datum vydání, poběží výhradně na 64bitových operačních systémem Windows a pochlubí se multiplayerem, politickými intriky, významně zlepšenými vizuálními efekty a dalšími zajímavostmi.

“Přechod na 64bitovou architekturu předznamenává novou éru ve vývoj her od Stardock. Tahle technologie umožní novou úroveň grafických detailů, stejně tak výrazně zvýší velikost a rozsah map a otevírá dveře pro moddery, kteří budou moci vytvářet prakticky neomezené množství nového obsahu do hry, “ nechal se slyšet Derek Paxton, viceprezident Stardock Entertainment.

Tohle vše prý fanoušci dlouhé roky požadovali. Kromě multiplayeru, který bude novinkou v sérii, nebude pochopitelně chybět ani kampaň pro jednoho hráče. Ve hře budete prozkoumávat vesmír, kolonizovat nové světy v celé galaxii a bojovat s nejrůznějšími druhy nepřátel, kde se bude lišit kultura, ideologické i diplomatické technologie.

“Ekonomické, politické a vojenské zdatnosti prověří každého hráče, který se s tím musí poprat a rozšiřovat svůj lid mírovými nebo agresivními prostředky, “ dočteme se v tiskové zprávě.

“Galactic Civilizations 3 poskytne hráčům mnohem více detailů textur, modelů a celkově všeho, včetně planet a loďstva. V galaxii budou nové prvky, jako jsou černé díry. “

Na oficiálních stránkách si už nyní můžete vyplnit předběžnou objednávku. V současné době jsou k dispozici dvě verze, jedna za 40 dolarů a druhá za 100 dolarů. Obě vám zajistí přístup k rozdělané verzi hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama