Gearbox láká na nový Duke Nukem. Tedy napůl
Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour Novinka Gearbox láká na nový Duke Nukem. Tedy napůl

Gearbox láká na nový Duke Nukem. Tedy napůl

Jan Kalný

Jan Kalný

10

Letos je tomu 20 let od vydání Duke Nukem 3D a Gearbox něco s touto značkou chystá. Pravděpodobně nová hra, ale kvůli únikům to není až tak úplně jednoduché…

Reklama

Je možné, že jste během včerejšího dne na oficiální webu Duke Nukem zaregistrovali záhadný odpočet, který končí za týden a něco a láká přesně na dobu, kdy bude veletrh PAX West v plném proudu. Duke Nukem 3D navíc letos slaví svých 20 let.

Jako první určitě leckoho napadlo oznámení nového dílu. Toho posledního, Duke Nukem Forever, jsme se přeci jenom dočkali už před pěti lety. Něco málo z tohoto nového projektu uniklo a pokud je to se vším všudy skutečné, tak… Inu, posuďte sami.

Podle úniků by se totiž mělo jedna o hru Duke Nukem 3D: World Tour. A jak to tak vypadá, hra by si měla zachovat grafický styl původního Duke Nukem 3D (takže se všemi těmi 2D obrázky v 3D prostoru) a nabídnout jen lepší osvětlení a stíny, starý i nový obsah a další věci. Jako třeba kooperace nebo deathmatch, ale ani s jedním si nejsou vývojáři zatím jistí, že to bude hra ve finále mít.

K dispozici je navíc několik screenshotů. Více bychom se měli dozvědět z tiskové zprávy, která ještě není k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama