GeForce NOW opouští hry od Warner Bros., Xbox Game Studios a dalších
Novinka GeForce NOW opouští hry od Warner Bros., Xbox Game Studios a dalších

GeForce NOW opouští hry od Warner Bros., Xbox Game Studios a dalších

Johny

Johny

2
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Streamovací služba Nvidie ztrácí podporu her dalších studií.

Reklama

Uživatelé GeForce NOW, streamovací služby na počítačích a mobilních telefonech, nebudou moci od pátku 24. 4. využít funkce aplikace pro tyto studia a jejich hry:

  • Xbox Game Studios - hráči si nebudou moci zahrát Halo: The Master Chief Collection, Gears of War nebo Forza sérii.
  • Warner Bros. Interactive Entertainment - série Mortal Kombat a Batman Arkham
  • Codemasters - série Dirt, Grid a Formule 1
  • Klei Entertainment - Don't Starve, Mark of the Ninja

Po předešlém odebrání funkcionality her studií Bethesda Softworks, Activision Blizzard a 2K Games, Nvidii se tak zmenšuje nabídka her, které hráči mohou streamovat na svá zařízení a v následujících dnech dojde prý ještě k dalším odchodům, ale i příchodům nových her.

Podle komentáře Phila Eislera, viceprezidenta GeForce NOW, to vypadá, že společnost odchody těchto velkých studií ale tolik netrápí. "30 z 40 nejhranějších her na Steamu jsou již streamovatelné na GeForce NOW. A pracujeme na tom, abychom do služby přinesli více než 1 500 dalších her."

GeForce NOW se těší i z velké podpory Ubisoftu. Rainbow Six Siege je jednou z velmi populárních her na platformě. Nově si také uživatelé GFN budou moci zahrát celou sérii Assassin's Creed a Far Cry.

"Ubisoft plně podporuje GeForce NOW od Nvidie s úplným přístupem k našim PC hrám z Ubisoft Store nebo z jakéhokoli podporovaného herního obchodu," řekl Chris Early, senior viceprezident partnerství v Ubisoft. "Věříme, že se jedná o špičkovou službu, která poskytuje současným i novým hráčům PC špičkový zážitek s větším výběrem v tom, jak a kde hrají své oblíbené hry."

Na blogu Nvidie Phil Eisler také potvrdil, že Nvidie spolupracuje s digitálními obchody na tom, aby hry obdržely označení, že jsou službou podporovány již v den vydání, což by mělo rychleji přinést hráčům více her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama