Služba Geforce Now je kvůli vysokému zájmu vyprodána
Novinka Služba Geforce Now je kvůli vysokému zájmu vyprodána

Služba Geforce Now je kvůli vysokému zájmu vyprodána

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

Founders Edition této služby je dočasně nedostupná.

Reklama

Již mnohokrát jsme vás informovali o tom, že Geforce Now opouští spousta velkých vydavatelů. Opustila jí Bethesda, Activision Blizzard, autoři hry The Long Dark a také 2K Games. Mnoho z vás by si tak mohlo myslet, že se službě nedaří a jistě nemůže mít dostatek hráčů - jak se ale zdá, opak je pravdou.

V aktuální době zažívá prudký nárůst aktivity drtivá většina online služeb a tato skutečnost se nevyhla ani Nvidii s její cloudovou streamovací službou Geforce Now. Ta aktuálně vyprodala všechny sloty pro placenou verzi této služby. Nutno ale zdůraznit, že Nvidia poskytovala tuto službu na první 3 měsíce zcela zdarma. Prémiová Founders Edition této hry je dostupná přibližnš za 150,- Kč měsíčně a nabízí hrání ve Full HD v 60 FPS včetně zapnuté funkce RTX. Hru pak můžete hrát nepřetržitě po dobu 6 hodin. Poté vás služba odpojí a budete se muset přihlásit znovu. Ačkoliv se zdálo, že 6 hodin je spoustu času, spoustu lidí by uvítalo prodloužení sezení.

Mimo placenou verzi poskytuje Nvidia i základní verzi, která je zdarma a narozdíl od základní hry neposkytuje RTX, maximální doba hry je jedna hodina a musíte čekat fronty. Ty byly dlouhé už při startu této služby, teď jsou ale ještě delší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama