Gravity Rush 2 první dobrou hrou letošního roku
Gravity Rush 2 Novinka Gravity Rush 2 první dobrou hrou letošního roku

Gravity Rush 2 první dobrou hrou letošního roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

12

Hra získává v prvních recenzích velmi dobré hodnocení. Podívejte se na prvních 15 minut z hraní.

Reklama

Pokračování původně PS Vita gravitační akce Gravity Rush vychází v těchto dnech na konzoli PlayStation 4. Konkrétně se Gravity Rush 2 dočkáme v Evropě 18. ledna, ale již teď můžete vyzkoušet demo.

Pokud byste ale přeci jen měli zájem hru vyzkoušet a nechcete tahat do své konzole ono zmíněné demo, možná vám bude stačit prvních 15 minut z hraní, které na sdílí server IGN.

Gameplay záběry najdete níže v novince, než se k nim dostanete, zkusíme se podívat na výsledná hodnocení recenzí na zahraničních webech. Od Destructoidu si hra odnesla pěkných 9,5/10 za svůj nádherný vzhled, za nové styly u vzdušných soubojů a třeba nové on-line komponenty. Digitally Downloaded sice šlo s hodnocením o něco níž, ale stále jde o velice dobrou známku - 9/10. Hlavním tahákem hry je prý Kat a i když byl děj první Gravity Rush inteligentní a svým způsobem esoterický, je dvojka více přístupná všem hráčům.

Devítku dostalo Gravity Rush také od GameSpotu, protože prý nejde o obyčejné pokračování. Hra prý předčila jejich očekávání a nejde pouze o výplň mezer ve vyprávění, ale i úplně nový příběh. Nejhorší známku udělil Gravity Rush 2 asi Game Informer, jen 7,5 z 10, a to hlavně kvůli velkému množství nezáživných, frustrujících úkolů a při jejich plnění nevyužitý potenciál ovládání gravitace.

Nicméně z celkového vyznění recenzí jde o nadprůměrnou hru, která nedělá svému předchůdci ostudu. Ostatní recenze si dáme jen výčtem: EGM - 9/10, Eurogamer - Doporučeno, GamesRader - 3/5, God is a Geek - 8,5/10, Hardcore Gamer - 3,5/5, IGN - 8,4/10, Polygon - 7,5/10, PS Nation - 8,5/10, Push Square - 7/10 nebo USGamer - 4,5/5.

Prvních 15 minut

Průzkum

Boj s bossem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama